Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Callebaut - najfinija belgijska čokolada od sada i u Srbiji

Beograd,26. novembar 2013.- U hotelu Square Nine svečano je predstavljena nova poslovnasaradnja kompanija Barry Callebaut i Silbo i najavljen početak tradicionalnihdana čokolade u hotelu od četvrtka 28.11.2013.

Callebaut je renomirani brend najfinije belgijske čokolade,omiljen među profesionalnim korisnicima širom sveta, po prvi put postajedostupan na tržišu Srbije, zahvaljujuci saradnji sa kompanijom Silbo d.o.o,koja već više od deset godina za svoj portfolio bira isključivo vrhunskeproizvođače prehrambenih proizvoda. 

                      

Ovom prilikom predstavljen je veliki izbor poslastica koje supripremaličuveni belgijski majstor za čokoladne delikatese i skulpture - MarkPake (Marc Pauquet) i šef poslastičarnice hotela Square Nine - Krsto Radović.

Svi prisutni suimali jedinstvenu priliku daprobaju Callebautčokoladu kroz posebno pripremljene deserte, u čokoladnoj fontani i predivnimpralinama. Ono što je prisutne možda najviše iznenadilo bilo je predstavljanjejedinstvene kombinacije piva i čokolade, kao svojevrsne poslastice. U pitanjuje kombinacija posebnog Kabinetovog Stout piva, napravljenog po Belgijskojrecepturi, u kombinaciji sa najfinijom Callebaut čokoladom.

Marcin Niedzielski, Callebaut-ov direktor prodaje za Jugo-istočnuEvropu i Goran Tadić, izvršni direktor kompanije Silbo najavili su da ovasaradnja predstavlja važan korak u podizanju kvaliteta ponude u Horeca sektoruuSrbiji. Najavili sui da će 27.11 u prostorijama hotela Square Nine, zajedničkimsnagama i uz podršku hotela Square Nine,održati i posebnu prezentaciju zaprofesionalce iz oblasti pripremanja čokolade, koji će  imati priliku daposmatraju Marka Pakea dok radi i čuju njegove dragocene savete.

Hotel Square Nineovom prilikom najavio je tradicinonalne Danečokolade, od 28.11. - 8.12. 2013. godine u restoranu The Square, u sklopuhotela, tokom kojih će za sve sugrađane i posetioce biti dostupne inovativnekreacije od najfinijih Callebaut čokolada.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde