Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Krem

Ne postoji ništa više zadovoljavajuće od kriške sveže ispečenog hleba premazanog čokoladnim kremom - ukus koji neodoljivo podseća na trenutke radosti u detinjstvu.


Raskošni slatki ukusi su jedno od zadovoljstava koje polako nestane sa godinama, kada čovek shvati da čokoladni namazi nemaju mesto u svakodnevnoj ishrani. Srećom, postoji rešenje za uživanje u bogatim kremastim ukusima čokoladnih namaza, bez ikakvih rizika po zdravlje. Italijanski proizvođač ekskluzivnih vrsta čokolada Carlo Rotta, u svojoj ponudi sada ima i čitavu liniju najfinijih kremova. Proizvođač je poznat po vraćanju slavne tradicije izrade čokolade u Torino, pre svega tradicionalnih “Gianduiotto” trouglastih čokoladica izvanrednog ukusa, pažljivo umotanih u luksuzne zlatne isrebrne folije.

Čokoladni kremovi Carlo Rotta sadrže u svom sastavu veliki deo lešnika, baš kao što je slučaj i sa poznatim vrstama čokolade koje dolaze od italijanskog proizvođača. U pitanju nisu obični lešnici prikupljeni sa različitih strana sveta, već dolaze od izuzetne vrste lešnika, koji se vekovima uzgaja u regiji Pijemonta u Italiji. Lešnik Pijemonta daje posebno bogat ukus i nežnu teksturu čokoladama i premazima, na način koji se ne može uporediti sa bilo kojom drugom vrstom.

Krem “Gianduia” sadrži čak 40% lešnika u sastavu, što mu daje veoma dubok i bogat ukus koji alarmira sva čula. Za ljubitelje crne čokolade, postoji verzija namaza sa malo nizim procentom lešnika, gde izraženi dekadentni ukusi crne čokolade preuzimaju glavnu reč. Ukusi “Almond” i“Pistachio” nastavljaju u stilu čokoladica Gianduitto, dok je za sve sa istančanim ukusom verzija krema sa ukusom kafe, koja savršeno spaja note italijanskog espressa i najfinije čokolade.

Zahvaljujući klimi i okruženju gde se gaje, lešnici iz regije Pijemont su jedni od najboljih na svetu. Kada se pogleda cela linija proizvoda iz italijanske prestonice čokolade Torina, savršenih tekstura, ukusai pozitivnih zdravstvenih efekata koje lešnici u ishrani donose, veoma je teško sačekati taj sveže ispečen hleb dok je krem na stolu. Slabiji karakteri će svakako zgrabiti kašiku krema bez momenta čekanja, ali za to svakako treba imati razumevanja, savršenstvu je teško odoleti.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde