Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Ručno pravljene čokoladice

Ručno pravljene francuske čokolade – da li postoji romantičniji poklon?


Svi znaju da su Dan zaljubljenih i čokolada dva nerazdvojna pojma. Samim tim, francuski brend zChocolat ima najviše posla tokom februara. Ovaj brend je upravo predstavio svoju novu kolekciju ručno pravljenih čokoladica, specijalno za Dan zaljubljenih. Kombinacija romantike i čokolade će vam definitivno ulepšati ovaj praznik.

Njihova nova kolekcija sastoji se od 16 proizvoda, počevši od Romantic Zbox 6 ($35), Romantic 12 pcs ($40), Romantic Xbox 12 ($49)i Romantic 27-PC ($70), koji sadrži fleur de sel, slane karamele punjene vanilla burbonom sa Madagaskara i pralinama od mlečne čokolade, kremaste praline od lešnika i još mnogo toga.

Kao ograničeno izdanje, ove godine pojavljuje se RomanticSapphire Gold ($342), koja se sastoji od 12 srcolikih čokoladnih poslastica safleur de sel karamelom, obloženih 24-karatnim jestivim zlatom, koje je upakovano u elegantnu i luksuznu mahagoni kutiju sa zlatnim detaljima. RomanticSapphire Gold 2 ($96) predstavlja vam par čokoladnih srca obloženih zlatom, koja su okružena sa deset čokoladnih srca u elegantnoj kutiji od mahagonija.

U ponudi je i Romantic Opal Box ($64), koji sadrži 2srcolike čokoladice, a slične njima, ali opet malo luksuznije su Romantic OpalGold, koje su obložene jestivim zlatom i punjene fleur de sel karamelom.

Romantic Ambrozia je definitivno najluksuznije izdanje ove kolekcije, koje nam nudi kovčežić od mahagonija sa šest fioka punih odabranim čokoladicama.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde