Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Vreme je za prvi Belgrade Restaurant Show!

50 restorana i gotovo 100 različitih menija uz ekskluzivnu večeru 5 Star Dinner čekaju vas na prvom Belgrade Restaurant Show od 28. septembra do 2. oktobra 2022.

Za tačno 10 dana počinje prvi Belgrade Restaurant Show, događaj koji slavi restorane i prestoničku gastro scenu, manifestacija koju smo svi dugo čekali!Od 28. septembra do 2. oktobra, u 50 restorana u Beogradu održava se prvi Belgrade Restaurant Show. Za pet dana trajanja manifestacije u odabranim prestoničkim restoranima gosti će moći da probaju hranu koju su šefovi specijalno kreirali za ovu priliku i to po ceni nižoj za 30 odsto, a u okviru dogašaja biće održana i velika humanitarna večera, zakazana za 29. septembar u hotelu Square Nine u Beogradu.Mesecima smo istraživali beogradsku gastro scenu, obilazili najpoznatije prestoničke restorane, probali hranu i degustirali vina kako bismo bili sigurni da smo se upustili u pravu stvar – pokretanje događaja Belgrade Restaurant Show. Činjenica je da Beograd ima dobre restorane, veoma inspirativne i talentovane šefove, kvalitetnu publiku i zahtevne goste koji sve to prate. Od nedavno Beograd ima i prve preporuke restorana u čuvenom Mišlenovom vodiču i prvo izdanje Gault & Millau vodiča kroz restorane, pa je sasvim logično da ima i Belgrade Restaurant Show, manifestaciju koja slavi bogato gastronomsko nasleđe i tradiciju beogradske gastro scene.

belgrade restaurant show

Na prvom Belgrade Restaurant Show učestvuje 50 pažljivo odabranih restorana: od odličnog street food-a, preko tradicionalnih i modernih, pa do restorana visoke kuhinje. Ugostitelji i šefovi potrudili su se da budu posebno kreativni, pa je u redakciju magazina Vino & Fino, koji je i organizator Belgrade Restaurant Show, stiglo gotovo 100 različitih menija specijalno kreiranih za ovu priliku.Tokom manifestacije, gosti odabranih restorana moći će da uživaju u obrocima po ceni nižoj za najmanje 30 odsto u odnosu na redovne cene. Popusti se odnose na odabrane Belgrade Restaurant Show menije u 50 restorana učesnika manifestacije. Sve podatke o jelovnicima, specijalnim ponudama i popustima gosti će moći da pronađu na sajtu manifestacije koji lansiramo sledećeg ponedeljka kao i u specijalnom izdanju magazina Vino & Fino.

NAJBOLJI ŠEFOVI KUVAJU ZA SVRATIŠTE ZA DECU!

Centralni događaj Belgrade Restaurant Show manifestacije je humanitarna večera 5 Star Dinner u hotelu Square Nine koja će biti održana u četvrtak, 29. septembra. Na njoj će svoje kulinarske veštine zajedno pokazati izvanredni šefovi Jasmina Vukašinović (Jasmin a Maslina), Vanja Puškar (Iva New Balkan Cuisine), Filip Ćirić (Homa), Dušan Todić (Square Nine) i Krsto Radović (Mandarina Cake Shop), a sav prihod od večere biće doniran Svratištu za decu koje funkcioniše u sklopu beogradskog Centra za integraciju mladih. Svako od jela pratiće odabrana vina iz vinarija Aleksandrović, Matijašević, Matalj, 100 žena, Vinčić i Zvonko Bogdan.Rezervacije i sve informacije o večeri možete dobiti putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na broj 060 050 1534.Prvi Belgrade Restaurant Show podržali su kompanija Telekom i televizijski kanal 24 Kitchen.Svi ste pozvani!

Izvor: vinoifino.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde