Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Picopresso - najmanji aparat za espresso na svetu

Ogroman broj ljudi širom sveta ne može započeti dan bez šoljice prve jutarnje kafe, koja je obično najveće zadovoljstvo u kom uživaju…

 

PICOPRESSO

 

Ukoliko ni vi ne možete da trepnete sa oba oka istovremeno bez ovog dragocenog napitka, onda definitivno znate o čemu govorimo. Ipak, ukoliko ste se ikada uspavali i morali trčećim korakom da izletite iz svog doma kako biste stigli na posao ili neki dogovoreni sastanak gde vas čeka kafa osrednjeg kvaliteta, onda vam je svakako poznato koliko vam jedan takav propust može pokvariti dan. Da vam se to više nikada ne bi ponovilo, predlažemo vam da otkrijete Picopresso, najmanji aparat za espresso na svetu, koji je veličine šoljice za kafu.

Ovaj prenosivi espresso aparat vam omogućava da u šolji svoje omiljene kafe uživate god god da se nalazite – kod kuće, na poslu, na kampovanju ili bilo gde drugo. Maleni uređaj vam daje mogućnost da pripremite najfiniji napitak koji je neverovatno kremast, a koji svojim mirisom budi vaše moždane vijuge iako ste možda još uvek pod utiskom sveta snova.

Picopresso poseduje neverovatno maleni dizajn sa širokom industrijskom korpom za kafu, a poseduje sposobnosti ekstrakcije koje se mogu porediti sa aparatima za espresso sa polugom. Pored toga, on sadrži ogoljeni portafilter, koji omogućava espresu da bude ekstrakovan, dok prolazi kroz tipičnu filter korpicu od nerđajućeg čelika. Na kraju, moramo još naglasiti da vam za ovaj uređaj nisu potrebni baterije ili električna energija.

Fotografija: amazon.com

Izvor: luxlife.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde