Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za april 2022

Otkrivamo kako su zvezde naklonjene i ovog meseca! Da li napredujete na polju ljubavi ili posla? Na šta bi trebalo da obratite pažnju, saznajte uz horoskop za april.

horoskop za april

Ovan

Nerviraće vas što je sve tako obično, propustićete pravi izazov, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki mogli da povuku ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i uzdržite se. Mudar čovek će znati kada je vreme za akciju, a kada nije. Pokušajte da napravite mali inventar svog života.

Bik

Vaša principijelnost vas neće odvesti daleko jer će tenzije biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Takođe ćete imati snagu i sposobnost da rastete, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bićete zanimljiv ljubavnik. Posebna pažnja je potrebna u saobraćaju i putovanju. Dobro se pripremite za isto.

Blizanci

Tokom ovog meseca posao stagnira, međutim, lični odnosi će se poboljšati. Neće još biti bajka, ali biće vam lakše. Otvoriće se nove ljubavne prilike gde će vam i dalje biti potrebno mnogo takta i diplomatije, ali će i dalje ići bolje nego ranije. Raširićete se što je moguće šire, a neki će se povezati sa ljudima iz inostranstva. Dobro je.

Rak

Mesec koji je pred vama prepun je izazova, posebno poslovnih. Neki će čak biti u iskušenju da prekinu jednu saradnju. Zahtevi i pritisci će biti povećani, a vaša energija niska. Zato se bolje organizujte. Možete napredovati kroz ove tenzije, ali stres je neizbežan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti osrednji.

Lav

Možete očekivati lep razvoj ljubavnih događaja jer vas planete zaista guraju u to. Ako ste i dalje sami, obavezno češće izlazite sa ljudima, a ako ste već u vezi, samo uživajte zajedno. U poslu će vam porasti samopouzdanje, a primetićete da vas kolege sve više cene. Nastavite da radite lepo započeto.

Devica

Kontakti i komunikacije u svim oblastima biće ojačani, ali i izazovni. Ne reagujte na provokacije. Sve će se mešati, i dobro i loše, a na vama je da mudro odgovorite na ono što vam treba. Ostalo zanemarite. Potrošićete vreme na nešto lepo. Budite oprezniji u saobraćaju gde su moguće peripetije.

Vaga

Neke stvari ste stavili (na njihovo mesto) u svoj privatni život i sada uživate u njihovim plodovima. Mali izazovi će biti povezani sa mogućnostima tih slatkih izbora. Opustite se ili sačekajte kada je potrebno. U poslu se sve više povezujete sa ljudima, a neki traže vaš savet. Mladi će biti veoma vredni u učenju. Imaće rezultate.

Škorpija

Zadržite pozitivan stav bez obzira na izazove i stresove. Pritisak je nešto što vas samo motiviše, pa neka bude i ovoga puta tako. Radićete bez oklevanja i hrabro se suočiti sa onim što vam se nađe na putu. Biće dobro u ljubavi. Bićete romantično raspoloženi u komunikaciji sa osobama suprotnog pola.

Strelac

Tokom ovog meseca konačno ćete ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, biće određenih provokacija na koje ne treba odgovarati, ali u celini ćete otići korak dalje. Većina poslovnih prilika odvijaće se u senci. To su pripreme koje će se odvijati na ove načine. Ne dozvolite da vas to zbuni.

Jarac

Ovog meseca ćete često biti zbunjeni kada je ljubav u pitanju. S jedne strane ćete idealizovati partnera ili ćete maštati o istom, a sa druge strane doći ćete u situacije da vas druga strana kritikuje. Neće znati kako da se postavite. Budite mirni i nemojte se svađati. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Uradite isto na poslu. Opustite se.

Vodolija

Mala iskušenja u privatnom životu biće vezana za temu indiskrecije. Nemojte upadati u tračeve ili biti žrtva istih. Nađite hrabrosti da budete iskreni i sve će biti kako treba. Vaš posao će se razvijati relativno dobro, a vi ćete radije raditi iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike za podizanje morala na radnom mestu.

Ribe

Vrlo je verovatno da ćete ovog meseca postati magična meta mnogih osoba suprotnog pola. Ako ste još sami i čeznete za svojom ljubavlju, obavezno izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Slede iznenađenja na finansijskom planu. Biće i za i protiv, ali na neobičan način.

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde