Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za avgust 2022.

Mesečni horoskop za avgust je tu! Bogat društveni život i nove avanture su pred vratima. Pročitajte šta su vam zvezde namenile.

horoskop avgust 2022

Ovan

Pred vama je mesec u kome ćete učvrstiti stečene pozicije. Izazovi će se odnositi uglavnom na finansijska pitanja gde će biti važnih odluka. Proširićete svoje kontakte, a neki će putovati. Ljubavni život će biti zanimljiv. Vaša društvenost će vas dovesti do mnogih ljudi sa kojima ćete deliti radosti i brige. Biće vam zabavno.

Bik

Učinićete sebi i svom partneru dobro delo ako smanjite svoja lična očekivanja na razuman nivo. Bez obzira koliko se volite, okolnosti ovog meseca neće uvek ići vana u korist. Pritisak na poslu će se povećati, pred vama su novi izazovi, a željni ste mira i odmora. Moraćete da balansirate, ali to dobro znate.

Blizanci

Razaznaćete neke stvari u svom životu do kraja. Ovo će vas otvoriti za nove ljude, a vaše samopouzdanje će se povećati. Neki će graditi nove poslovne poteze na čvrstim temeljima. Bićete smeli u svojim poduhvatima. Drugi će putovati, širiti kontakte i sve više se povezivati sa ljudima. I u ljubavi.

Rak

Slobodno vreme ovog meseca ćete radije provoditi u društvu svojih prijatelja, pa ako su i oni prijatelji vaše voljene osobe, bićete srećni. Poslovne prilike će takođe biti velike, ali vam se neće dopasti stil vaših pretpostavljenih koji će pokušati da dominiraju po svaku cenu. Očekivaćete više poštovanja, a možda će ono izostati.

Lav

Pred vama je mesec bogatog društvenog života i prijatnog radnog okruženja. Mnogi će se konačno ponovo roditi. Neće im biti problem da reše sve na šta naiđu jer će imati energije, snage i spremnosti za svaki mogući izazov. I u poslu i u ljubavi, mogli su da procvetaju. Budite oprezni i otvoreni.

Devica

Bićete na neki način obeleženi veći deo ovog meseca. Mnogo očiju će biti uprto u vas i od vas će se očekivati više od drugih. Zato ćete se fokusirati na svoje ciljeve i ideale i dati sve od sebe. Ponekad ćete biti previše umorni od svega, ali će vam život biti veoma bogat u svakom pogledu.

Vaga

Biće poziva na veoma atraktivne žurke, a moguće je da ćete upoznati ljude koji su poznati ili imaju veliki uticaj u društvu. Sigurno ćete se dobro zabaviti, a neki od vas možda i upoznaju osobu svojih snova. Biće onih koji će zablistati u javnom životu. Na poslu ćete poboljšati odnose sa kolegama ili uslove rada.

Škorpija

Kombinovaćete otvoren i misteriozan stil kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Ponekad ćete biti prava enigma za svog partnera. Pokušajte da budete malo jasniji. Neki će potpuno otpustiti kočnice i posvetiti se lenčarenju bez ikakvih obaveza. Ovaj stil odmora će im napuniti baterije. Oni koji rade biće uticajni.

Strelac

Spontano lutanje, zabava i uživanje u društvu biće obeležja ovog meseca. Bićete voljeni na pomalo neobičan način, a verovatno ćete i sami to raditi. U poslu ćete kombinovati ozbiljnost i neozbiljnost, što će ponekad zbuniti vaše kolege. Pazite da ne pogrešite u svom poslu. Držite se pravila.

Jarac

Možete da očekujete zahtevan mesec u svakom pogledu. Neke planete će se poređati tako da morate biti stalno budni. Biće prilike, ali i stresa. Koncentrišite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što ne možete da uradite sada, možda ćete moći kasnije. Dobri su vam prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.

Vodolija

Neki će izgledati kao da dižu tegove u svom privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi ovog meseca je u rukama druge strane. Zato joj se ponekad prepustite. Kompromisi će takođe biti neophodni u poslovanju. Novi ugovori će biti po želji i meri drugih, a na vama je da se prilagodite kako najbolje znate. Vi to možete.

Ribe

Pred vama je mesec u kome će se verovatno stvoriti veća poslovna prilika koja će zahtevati veći angažman. U mnogima će se probuditi ambicije, ali će im nedostajati energije. Morate biti savršeno organizovani i to znate. Vaš privatni život će se vrteti oko vaših dragih prijatelja.

 

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde