Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za decembar 2022

Mesečni horoskop za decembar je stigao. Spremite se za kraj godine na pravi način! Pročitajte šta vam zvezde poručuju!

horoskop za decembar 2022

OVAN

Veći deo meseca imaćete potrebnu dozu snage. Organizovaćete se sa porodicom ili nekim od njenih članova koji će zahtevati više pažnje. Radije ćete raditi od kuće, a većina će pobeći sa posla jer će se najbolje osećati u svoja četiri kućna zida. Ponekad ćete se osećati izmučeno jer će rezultati u svemu biti van ravnoteže sa uloženim trudom. Budite strpljivi.


BIK

Na poslu ćete se osećati najbolje. Mnogi će zbog ovoga malo zanemariti svoj privatni život. Samci će verovatno ljubav tražiti kroz posao i to će biti vrlo realna opcija. U suprotnom, stvorićete jaču osnovu za dalji razvoj onoga što radite. Bićete uspešni u dugoročnim poslovima. Povremeno će vam nedostajati energije, pa se sačuvajte fizički.


BLIZANCI

Možda vam nedostaje energije, a zahtevi koji se postavljaju neće biti mali. Moraće biti dobro organizovani. Napravite dobar plan i dosledno ga sledite. Ovo se posebno odnosi na rad. Lični odnosi biće puni dobrih namera i prilika, ali i stalnog izlaganja provokacijama. Sve ćese pomešati. Budite na oprezu.


RAK

Vaše reči će izazvati pravu buru emocija kod druge strane. Znaćete kako da otvorite svoju dušu, ali će vam nedostajati takta. Oni u dužim vezama prilagođavaće se zahtevima partnera. Konačno biste mogli dobro zaraditi na poslu. Uglavnom ćete biti zadovoljni svojim prihodima. Takođe ćete biti osetljiviji na stres.


LAV

Veza sa dragim ljudima, ali i sa širom okolinom, biće vam odlična i podsticajna. Retko ćete biti sami ovog meseca. Verovatno ćete povesti voljenu osobu u svoje društvo ili ćete zajedno provoditi vreme sa ljudima. Bićete zadovoljni, ispunjeni, srećni i otvoreni. Disaćete punim plućima, kako na poslu, tako i privatno.


DEVICA

Ljubavni život će se vrteti oko kuće, ali će postojati i udaljenost. Nećete dozvoliti da budete upleteni u ljubav. Više volite da se zabavljate bez obaveza. Oni koji su mladi mogli bi da prolaze kroz raskid, ili da im veza bude nestabilna. U poslu će vam sve biti glatko, osim ako ne radite sa mladima. Biće povećani zahtevi.


VAGA

Ništa nije slučajno, čak ni to što je ljubavna faza sada malo manje aktivna. Kao da ste to znali, jer vas to neće iznenaditi. Oni u vezama će se mudro odmarati i biti manje ambiciozni, a samci će se više posvetiti poslu. Neki će obnoviti ili započeti saradnju sa mladima koja će im doneti veliku radost. Biće to pravo osveženje.


ŠKORPIJA

Lep razvoj ljubavnih događaja osnažiće vas i podstaći da konačno malo svetlije pogledate na život. Biće prilike za druženje, ljubav, žurke, srećne trenutke, pa i zaljubljivanje. Doći će do „lomova“ na poslu. Stresovi, vesti vezane za tenzije, promene koje nisu sasvim očekivane. Biće i dobrih i loših, a vi upravljajte kako najbolje znate.


STRELAC

Period pojačanih napora u ljubavi se nastavlja, ali sa krajnjim uspehom. Ponekad ćete morati da pazite kako se ponašate. Ne preterujte, a ako vam sve nije po volji, budite strpljivi. Oni koji su i dalje slobodni povući će se i posvetiti se istraživanju alternativa. Poslovna situacija će biti pod kontrolom ako ne ulazite u rasprave. Budite umereni u svemu.


JARAC

Trebaće vam malo hrabrosti da poboljšate svoj privatni život. Nemojte biti nestrpljivi, jer se to može loše završiti. Ipak, izazova i provokacija neće nedostajati, ali prihvatite to kao priliku za treniranje strpljenja i takta. Nešto slično će se desiti i na poslu. Vaši pretpostavljeni će povećati pritisak, a vama će nedostajati snage. Čuvajte se.


VODOLIJA

Kada se malo zakočite, prijatelji će vam pomoći da otvorite nove vidike, pristupe i mogućnosti, a onda će uslediti radost. Neki će zuriti u osobu iz svog starog društva. Posao ćete obavljati pomalo nonšalantno. Videćete da uživate u onome što radite što je više moguće. Neki će biti neočekivano pohvaljeni.


RIBE

Opuštenost i udobnost biće glavne odlike vašeg privatnog života ovog meseca. Bićete dovoljno sigurni u sebe da možete drugoj strani da postavljate pitanja kojih ste se nekada plašili. To će ojačati poverenje u odnosima. Poslove će karakterisati stabilnost, ali neće izostati stres zbog različitih zahteva. Zadržite smirenost.

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde