Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za februar

U ferbuaru nas sve očekuju promene. S lepšim vremenom očekujemo procvat na svim poljima. Pročitajte horoskop za februar!

Horoskop za februar jpg

Ovan

Biće puno ljudi oko vas ceo mesec, pa ako ste i dalje sami, evo prilike da upoznate nekoga. Komunikacija će biti živa i kontinuirana, a vi ćete biti aktivni. Na poslu ćete radije raditi sami ili od kuće. Neće biti loše, ali ako planirate poslovna putovanja, dobro se pripremite, jer su moguće peripetije.

Bik

Plodovi vaših napora izlaze na videlo. Biće onih koji će vas prozivati, ali ćete iznositi jake argumente. Oslonite se na ljude kojima verujete, ali i budite oprezni. Proleće budi maštu i mnogi će sanjati o idealnoj ljubavi. Neki će doživeti veoma intimne trenutke za pamćenje sa voljenom osobom.

Blizanci

Vaš privatni život će ovog meseca biti šaren. Biće peripetija, izazova, potrebe da se dominira ili oteraju stvari do čistaca, ali će izostati mir, tiho uživanje ili slično. Budite spremni da neće biti idealno, ali nemojte trošiti energiju ako procenite da neće biti rezultata. Ponekad je bolje samo sačekati. Biće pomaka u poslu na bolje, ali i stresa.

Rak

Uvek će vam se činiti da vam je potreban samo još jedan mali korak da biste stigli tamo gde ste oduvek želeli. Problem će biti nemir i stres koji sve to prate. Najbolje je shvatiti da smo svi povezani i da moramo prihvatiti jedni druge. Nametanje i bahatost ne vode nikuda. Taština je loš saveznik. Mislite o sebi.

Lav

Privlačiće vas tajnovitost privatnog života i biće vam veoma važno da neke intimne stvari zadržite samo za sebe ili za sebe i voljenu osobu. Oni koji su još sami udvaraće se na diskretan način. Radićete na poslu veoma uravnoteženo i ništa vam neće biti teško. Sportsko osoblje će imati koristi.

Devica

Neki će uživati u platonskoj ljubavi, neki će maštati misleći da je to stvarnost, a neki će biti konkretniji i potajno voleti. Strasti neće nedostajati ni u jednoj od opcija. U poslu ćete zauzeti stav da je bolje ne eksponirati se, pa ćete delovati iz senke. Pokazaćete se kao veoma zanimljiv i maštovit radnik.

Vaga

Biće zanimljivih ljubavnih događaja. Mnogi će shvatiti koliko vole i koliko su voljeni. Ako ste i dalje sami, obavezno se doterajte i izađite, jer su šanse da se zaljubite ili još više da nekoga zavedete zaista velike. Dobićete odlične reference i preporuke u poslu, a vaše samopouzdanje će rasti. Redovno se odmarajte.

Škorpija

Ovo je zanimljiv mesec u kome će vam porasti samopouzdanje. Mnogi će vas hteti u svom društvu, pa ako ste još sami, samo krenite. Biće stresa na poslu, ali ćete imati malo više snage i živaca, pa ćete bolje kormilariti. Oslonite se na svoj uticaj na ljude i savladajte prepreke svojim profesionalizmom.

Strelac

Oni koji još uvek traže srodnu dušu trebalo bi da dobro pogledaju ljude koje upoznaju kroz posao. Može doći do fatalne privlačnosti. Oni u vezama uživaće u svakodnevnom životu koji će obogatiti na vešt i kreativan način. Mnogi će ovog meseca shvatiti da svoj posao ne rade slučajno i da zapravo uživaju.

Jarac

Oni u stabilnim vezama shvatiće da ljubavi ne trebaju publika i privlačnosti, već da se život sastoji od malih stvari. To će biti dokaz zrelosti njihove veze. Oni će uživati u prijatnijoj atmosferi na radnom mestu, a posla će biti više nego inače. Možda neće biti senzacionalno, ali biće kvalitetno. Ne odgovarajte na provokacije ili kritike. Ignorišite ih.

Vodolija

Bez obzira na vaše dobre namere i optimizam, svako malo će doći do neslaganja u ličnim odnosima. Ne trudite se previše jer će proći samo od sebe. Uživajte na realističan način i smanjite svoja očekivanja. Naći ćete prostor za zadovoljstvo. Za neke poslove ćete se boriti za svoja uverenja, ali ćete morati da budete diplomata.

Ribe

Mnoge će mučiti čežnje i osećanja usamljenosti. Planete ljubavi vam još neće pomoći. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ako ste već u vezi, održavajte status kvo u miru. Moraćete da pristanete na neke kompromise na poslu, ali oni su privremeni. Zato ne pravite buku i čuvajte živce.

 

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde