Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za januar 2023

Januar je idealno vreme da stvorite nove navike, posvetite se novim dostignućima i počnete godinu na pozitivnoj noti. Horoskop za januar je tu!

HOROSKOP JANUAR

OVAN
Veći deo ovog meseca ponašaćete se na dva načina: diskretno i otvoreno. Više vam je karakteristično da ste među ljudima i da širite informacije, ali ćete ovoga puta sve povezati svojom intuicijom i maštom. Pokazaćete se kao ispunjenija osoba. U ljubavi će biti dobro ako ne odgovarate na povremene provokacije.


BIK
Potreba za istraživanjem i daljinom će se pojačati tokom ovog meseca. Zbog toga bi neki mogli ubrzati stvari i učiniti neke gluposti. Važno je prvo pogledati gde skačete, pa tek onda skočiti. Lični odnosi će biti kvalitetni, a partner će vam biti najbolja podrška i savetnik u vašim namerama.


BLIZANCI
Na radnom mestu biće vam odlična prilika da napredujete ili da radite nešto što vam je veoma drago i prijatno. Moguć je i posao koji će vam podići reputaciju. Nemojte ga propustiti. Privatno, moraćete da sarađujete sa svojim partnerom čak i kada mislite drugačije. Shvatićete da je to privremeno.


RAK
Veći deo meseca bićete puni energije i potrebe da uradite više. Imaćete jasan stav i cilj, pa bi bila šteta da ne učinite sve što možete. Malo je onih koji će se odmoriti, a ako ipak odu na odmor, biće aktivni tokom njega. Lični odnosi će se dobro razvijati do sredine meseca. Drugi deo meseca donosi malu distancu u ljubavi.


LAV
Vaša razigranost će ponekad zbuniti ljude oko vas. Bićete svuda, ali nećete ostati nigde da bi nešto zaživelo. Stabilnost će vam biti stran pojam, kako u ljubavi tako i u poslu. Izgledaće kao da vam se nešto dešava. Fokusirajte se i odlučite šta zaista želite. Ne preterujte sa lošim navikama.


Devica
Veći deo ovog meseca bićete snažno povezani sa drugim ljudima koje volite, a većinu slobodnog vremena provodićete sa prijateljima. Ponekad nećete praviti razliku između voljene osobe i društva. Dobro ćete se snaći u poslu, neko bi vas mogao i pohvaliti. Takođe ćete istražiti tehnike meditacije.


VAGA
Skoro ceo mesec ćete balansirati između dva stila ponašanja i života: jedan je otvoren i sa nizom kretanja među ljudima, a drugi je povučen, usmeren na porodicu i intimu odnosa. Koliko ćete biti uspešni i kako će se kockice postaviti zavisiće od vaših organizacionih sposobnosti i šarma. Sve je moguće ako je u pravo vreme.


ŠKORPIJA
Nećete moći da se oslobodite novih poslovnih izazova čak ni ako ste na odmoru. Mnogi će se nekad odmarati, nekad raditi, ali im neće biti teško. Najvažnije je primeniti pravilo efektivne organizacije, jer nećete imati previše moći. Uživanje u društvu takođe će biti svakodnevno, tako da je na vama da mudro planirate svaki dan.


STRELAC
Mnogo kretanja i brojni kontakti podstaći će vas da otvorite i proširite svoje vidike. Mnogi će putovati na kraća odredišta, često zbog posla. Moguće je da će vas posetiti rođaci koje niste dugo videli. U ličnim odnosima će preovladati distanca, a oni koji su još sami imaće uglavnom površne kontakte.


JARAC
Neki će doživeti pravi bol zbog stalnih provokacija ili kritika sa druge strane, ali treba da ostanete mirni. Biće dosta prilika za zabave i druženja, ali pod uslovom da ostanete umereni, posebno u ponašanju. Ne shvatajte stvari previše ozbiljno. U poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni. Redovno se odmarajte jer će vam nedostajati energije.


VODOLIJA
Svoje poslovne poteze gradićete na dobrim finansijskim osnovama. Istovremeno, proširićete krug saradnika ili ćete putovati zbog posla. Nećete previše brinuti o rokovima i pritiscima, u stvari, mnogi će sklapati poslove u opuštenoj atmosferi. Kombinovaće prijatno sa korisnim. Ljubavni život će biti malo loš, ali veze će biti u redu.


RIBE
Mesec koji je pred nama biće dobar za ljubav, pa ako ste još sami, potrudite se da izađete među ljude. Nije isključeno da ljubav pronađete kroz posao. Ono što radite će se dobro razvijati pod uslovom da se zalažete za ono u šta verujete. Ponekad biste zaista mogli zaspati i tako propustiti dobru priliku. Takođe se bolje organizujte. Budite na oprezu.

 

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde