Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za oktobar 2022

Uz novi horoskop dolaze nova saznanja. Pročitajte horoskop za oktobar i saznajte kako su vam zvezde naklonjene u oktobru. Da li je vreme za nove poteze u poslu ili ljubavi?

horoskop za oktobar

Ovan

Bez obzira na male uspone i padove, ovo će biti odličan mesec. Postoje velike mogućnosti za kvalitetno povezivanje sa ljudima, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Zato dajte sve od sebe i aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite svoji i šepurite se kad god ste u društvu. Sve postižete.

Bik

Verovatno ćete se malo ohladiti i udaljiti od partnera. Ne pokušavajte ništa da forsirate, jer je ovo vreme kada se svaki pogrešan potez vraća. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ljubazni prema sebi i negujte dobre odnose sa strpljenjem. Takođe je moguće prekinuti neko prijateljstvo, ali bez njega ćete naći novo društvo. Vaši rezultati rada će biti stavljeni na test.

Blizanci

Šta ste postigli, to ste postigli. Sada je vreme za odmor i održavanje solidnog statusa kvo. Ne pokušavajte da započnete velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja. U poslu će neki ostvariti svoje jer će dobiti priznanje ili prihvatanje. Pazite šta govorite jer biste mogli biti pogrešno shvaćeni.

Rak

Mesec je dobar za lične odnose. Bićete opušteni i uživaćete bez ikakvog pritiska. Voljena osoba će vas podržati. Oni koji su još sami mogli bi da pronađu ljubav preko svojih prijatelja. Zaposleni na poslovima istraživačkog karaktera doći će do neočekivanih otkrića. Ovo će pokrenuti lančanu reakciju i doći će do stresa.

Lav

Ponekad vam može biti preteško u svim oblastima, pa pratite svoj unutrašnji glas kada vam kaže da prestanete. Generalno, ne ide vam loše, ali su izazovi i iskušenja veća. Lični odnosi će uglavnom biti čvrsti. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi prihvataju. Ne mučite se previše. Opustite se.

Devica

Mnogi će poželeti da otputuju negde u društvu svoje omiljene osobe. Neki će se angažovati oko svojih prijatelja, a neki će odlučiti da iskoriste deo svog odmora. Oni koji rade moraće da se pozabave finansiranjem projekata ili da ulože mnogo energije u novi organizacioni plan. Biće racionalni, ali i maštoviti.

Vaga

Većina vašeg privatnog života ovog meseca će se vrteti oko vašeg ideala ljubavi. Samci će tražiti ono što su zamislili, a parovi će uživati u malo filozofiranja. Svi će biti dobro. Nešto slično će vam se desiti na poslu. Kolege vam mogu nešto predložiti, a vi ćete imati svoju jasnu viziju kako nešto postići. Pratite svoju intuiciju.

Škorpija

Radićete još malo tokom prvog dela meseca kako biste završili niz aktivnosti koje su pred vama. Nećete se štedeti, a to bi bilo neophodno. Pazite da ne izgorite. Verovatno ćete morati da se bavite i svojim statusom. Lični odnosi će biti dobri, biće prilike za izlaske i žurke, ali više u drugom delu meseca. Oni u vezama će biti u redu.

Strelac

Mesec će biti dinamičan. Moguća su putovanja ili neobične peripetije sa stanovanjem. Nisu isključene ni borbe u pomenutom. Pomoć dolazi od mladih ljudi. Bićete kreativni i originalni u svojim aktivnostima. Na sreću, vaš ljubavni život će ovog meseca biti prilično zadovoljavajući. Ne mešajte partnera i porodicu iz koje potičete.

Jarac

Uz dobar vetar u leđa kada je ljubav u pitanju, sijaćete i goreti gde god da krenete. Mnogi će vas hteti u svom društvu. Oni u vezama biće srećni. Sve ostalo će vam u ovom trenutku biti manje važno. Čak ćete imati tendenciju da stavite stvari pod tepih, što vam nije svojstveno. Oni koji nisu na godišnjem odmoru radiće tek toliko da urade ono što treba.

Vodolija

Vaš rad verovatno neće biti u prvom planu ovog meseca. To će, naravno, teći normalno, a vi ćete se više baviti razmišljanjem o tome kako da poboljšate svoj status, znanje i razvoj. Ljubavni život će biti šaren. Nekad na daljinu, a nekad uz mogućnost prijatnih poznanstava. Ako ste već u vezi, uz određene napore poboljšaćete odnos sa partnerom.

Riba

Veći deo meseca imaćete energije za dvoje, ali je nećete uvek koristiti po pravilu. Svako prisiljavanje će imati suprotan efekat. Zato se obuzdajte. Bićete zavodljivi, ali i frustrirani u ljubavi. Vaši poslovi će ići dobro bez većih promena, a dobra stvar je što se većina njih dugoročno stabilizuje.

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde