Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Horoskop za septembar 2022.

Jesen je iza ugla i spremili smo vam mesečni horoskop za septembar! Saznajte šta vam spremaju zvezde i da li su i ovog meseca na vašoj strani

mesecni horoskop septembar

Ovan

Tokom ovog meseca konačno ćete ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, i dalje će biti određenih provokacija na koje ne treba reagovati, ali sveukupno ćete napraviti korak napred. Većina poslovnih prilika će se desiti u senci. Reč je o pripremama koje će se odvijati na miran način. Ne dozvolite da vas to zbuni.

Bik

Ovog meseca ćete često biti zbunjeni kada je ljubav u pitanju. S jedne strane ćete idealizovati partnera ili maštati o istom, a sa druge strane naći ćete se u situacijama da vas druga strana kritikuje. Neće znati kako da se postave. Budite mirni i nemojte se svađati. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Uradite isto na poslu. Biće potreban takt. Opustite se.

Blizanci

Mala iskušenja u privatnom životu biće vezana za temu indiskrecije. Ne upadajte u tračeve i ne budite žrtva. Nađite hrabrosti da budete iskreni i sve će biti u redu. Vaši poslovi će se razvijati relativno dobro, a vi ćete radije delovati iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike koji će podići moral na radnom mestu.

Rak

Vrlo je verovatno da ćete ovog meseca postati magična meta mnogih osoba suprotnog pola. Ako ste i dalje sami i žudite za svojom ljubavlju, obavezno izađite među ljude. Sve je moguće. Ovaj šarm ćete koristiti i u poslu. Slede iznenađenja na finansijskom planu. Biće pluseva i minusa, ali na neobičan način.

Lav

Poboljšanje u ličnim odnosima će vam dati krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je ono loše otišlo u vodu i da je daleko od njih. On će biti u pravu. I bićete sve bolji na poslu. Važno je samo da pazite da ne pregorite, jer će vaša uključenost u sve biti sjajna. Odmorite se.

Devica

Oni u jakim vezama uspeće da održe uglavnom stabilnu vezu diplomatskim putem. Svi ostali će biti u iskušenju i izazovu da iznenada raznesu stvari. Budite uzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično će se desiti i na poslu. Mogli biste prekinuti jednu saradnju, ali možda na svoju štetu. Morate ostati pribrani. Opustite se.

Vaga

Ovog meseca biće nešto manje ljubavne privlačnosti, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još slobodni mogli bi da pronađu ljubav na mestima na koja svakodnevno idu. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni, a neki će se potruditi da ulepšaju svoje radno okruženje.

Škorpija

Ovog meseca pokušajte da pratite svoju voljenu osobu, jer će ona imati daleko više strasti i volje za ljubavlju od vas. Predajte joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnje. Čak i ako vaša očekivanja nisu ispunjena, očekivanja druge strane će biti ispunjena. Najviše brige imaćete oko finansija. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi s tim ne ide na neočekivan način.

Strelac

Entuzijazam i snaga kako u odnosima tako i na poslu pratiće vas veći deo ovog meseca. Mnogima ćete biti primer čoveka koji se snalazi u svim uslovima i koji ume da iskoristi prave prilike. Doći će do manjih nesporazuma na temu ocenjivanja rezultata, ali i u prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

Jarac

Najbolje će proći oni koji u ljubavi imaju realna očekivanja. Naći ćete prilike da praktikujete samokontrolu, toleranciju, strpljenje i diplomatiju skoro svakodnevno na svim poljima. Prihvatite to i izgradite svoj karakter. Oni koji su još sami mogli bi iznenada da pronađu ljubav preko prijatelja. Neka prihvate njihov poziv.

Vodolija

Ako uđete u tajnu vezu, moguće je da će vam to doneti iznenađenja i izvesne gubitke. Zato dobro razmislite. Oni u dužim vezama biće dobro. Na delu će se pojaviti licemeri koji će vam laskati, ali će misliti drugačije. Budite jaki, profesionalni i skinite sa dnevnog reda ono što vam nije potrebno.

Riba

Neki će maštati o ljubavi ili čeznuti za svojim idealom. Za one u paru, njihova omiljena osoba će zablistati u punom sjaju tako da će i sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete takođe morati da se prilagodite, jer će drugi biti glavni govornici. Za sada neće biti tako, pa se pomirite s tim.

Izvor: astro-tarot.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde