Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Beogradska filharmonija i Nemanja Radulović, 4. februar 2022.

Beogradska filharmonija i violinista Nemanja Radulović održaće koncert u petak, 4. februara 2022. od 20.00, u Kolarčevoj zadužbini.

Beogradska filharmonija i Nemanja Radulovic jpg

To će biti jedan od glavnih događaja filharmonijske koncertne sezone. Pod palicom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina, Radulović će sa Beogradskom filharmonijom izvesti čuveni Koncert za violinu i orkestar, P. I. Čajkovskog.

Nakon spektakularnog koncerta u Beogradu i gostovanja u Moskvi u čuvenoj sali „Čajkovski“ 2016. godine, Rajskin i Radulović će ponovo nastupiti zajedno. A filharmoničari će nakon nezaboravnog nastupa na prošlogodišnjem Bemusu, ponovo osetiti čast i ponos što dele scenu sa violinističkim megastarom, od skora i ekskluzivnim umetnikom čuvene izdavačke kuće Warner Classic.

Prodaja ulaznica počinje 31. januara od 10.00 na biletarnici Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) kao i preko filharmonijskog onlajn sistema.

Zbog epidemijske situacije, koncert će biti održan u smanjenom kapacitetu dvorane Kolarca prema kovid restrikcijama. Za ovaj koncert, kao i za svaki nastup Beogradske filharmonije, važe mere za zaštitu zdravlja i borbu protiv pandemije koje podrazumevaju potvrde o kompletnoj imunizaciji, negativne testove ili dokaz o preležanoj bolesti.

Izvor: danubeogradu.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde