Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

10 razloga za auto-folije

Sa razvojem tehnologije proizvodnje auto-folija, znatno se unapređuju i njihove karakteristike, te ima sve više razloga za njihovu upotrebu, a ovo su neki od ključnih:

 

10 reasons for car window tint lg

 

1. Zaštita karoserije od ogrebotina:

Ukoliko imate novi automobil, i želite u startu da ga zaštitite od posledica svakodnevne vožnje, folije za zaštitu karoserije su najbolje rešenje. Ove potpuno providne folije štite automobil od ogrebotina koje nastaju usled udara kamenčića na putu i habanja protekom vremena.

2. Obnova postojeće boje bez farbanja:

Ako volite svoj automobil i njegovu postojeću boju, pa samo želite da je osvežite, folije su znatno povoljnije i jednostavnije rešenje od farbanja. Ugradnjom folija, za samo jedan dan možete obnoviti dotrajalu farbu i imati automobil koji izgleda kao da je tek izašao iz fabrike.

3. Promena boje automobila:

Ako Vam je postojeća boja Vašeg automobila dosadila, i želite neku novu, zanimljiviju boju, sa folijama imate veliki izbor boja i nijansi. Pored toga, možete birati između sjajnih, mat, metal, metalik ili perla efekata folije.

4. Promena boje samo određenih delova automobila:

Ukoliko želite samo male promene koje automobil čine atraktivnijim, najbolje rešenje su auto-folije. Presvlačenje samo krova i retrovizora u drugu boju, ili čuvene štrafte na haubi Vašeg automobila, daće mu jedinstveni pečat i prepoznatljivost.

5. Brendiranje automobila:

Vaš automobil može biti Vaša odlična reklama, a sa folijama je moguće uraditi sve što zamislite kada je u pitanju brendiranje. Uz folije za auto-grafiku možete dobiti dizajn i štampu prema Vašoj ideji.

6. Oblepljivanje auto-nalepnicama:

Ukoliko ne želite da brendirate ceo automobil, možete se odlučiti za nalepnice u obliku Vašeg logotipa, ili nekih drugih simbola i šara prema Vašem ukusu.

7. Luksuzniji izgled automobila:

Ako želite jedinstven stil, sa luksuznim folijama Vaš automobil može postati pravo umetničko delo. Hrom, karbon i folije sa efektom brušenog aluminijuma ili titanijuma predstavljaju vrhunsko dostignuće u sferi auto-folija i ne mogu ostati neprimećene.

8. Ulepšavanje enterijera automobila:

Folije za presvlačenje karoserije se uspešno koriste i za presvlačenje pojedinih delova enterijera. Ukoliko želite da osvežite i unapredite unutrašnjost Vašeg automobile, možete se odlučiti za neke od folija u boji, ili luksuznijih folija poput karbon folija koje imaju prepoznatljivu 3D teksturu.

9. Zatamnjivanje auto-stakala i zaštita od toplote:

Ukoliko želite privatnost, sigurnost ili jednostavno želite da smanjite toplotu u vozilu tokom letnjih vrućina, onda su folije za auto-stakla pravo rešenje. Ove folije omogućavaju vrhunsku toplotnu i UV zaštitu, a možete birati nijanse folija od potpuno providnih do blago zatamnjenih ili potpuno tamnih.

10. Zaštita, zatamnjivanje ili toniranje farova:

Ukoliko samo želite da zaštitite farove, pravi izbor za Vas su potpuno providne folije, ali ako ipak želite da postignete nešto drugačiji izgled farova, onda će Vam se verovatno svideti neke od folija za zatamnjivanje i toniranje farova i štop svetala.

Izvor: Folije za automobile

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde