Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Peugeot 208

U Privrednoj komori Srbije, 29. januara 2013. godine, održana je promocija i uručenje priznanja za automobil sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu - EKOauto 2013. u Srbiji.

U ovogodišnjem stručnom žiriju, koji je odlučivao o EKOautu u Srbiji, bili su Miloš Petrović, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, Zlatko Mitić, 'NetAuto', mr Dragana Petrović, 'Victoria Consulting', dr Demir Hadžić, Ministarstvo saobraćaja, Milan Božić, Centar za motorna vozila AMSS, Rade Ostojić, Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine i mr Dušan Stokić, sekretar Odbora za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Privredne komore Srbije, navedeno je u saopštenju 'Victoria Consulting'.

U konkurenciji je bilo 18 automobila sa euro 5 motorima, od toga četiri sa benzinskim i 14 sa dizel agregatima. Emisija ugljen dioksida iznosila je od 87 do 149 grama. Priznanje EKOauto 2013. u Srbiji pripalo je 'peugeot 208' 1,4l. Miloš Jelić, direktor Privredne komore Srbije, uručio je Milanu Vukasoviću, direktoru 'Verano Motorsa', priznanje za automobil sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde