Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Porsche je obojio sladolede bojama svojih automobila

Kada čujete reč Porsche, sigurno poslednja stvar koja vam pada na pamet je sladoled.

Od ovog vikenda se to promenilo. Brend iz Štutgarta se udružio sa kompanijom za proizvodnju sladoleda Pretty Cool Ice Cream iz Čikaga kako bi lansirali ograničenu seriju smrznutih poslastica inspirisanih prepoznatljivim bojama Porsche automobila.

porshe

Na raspolaganju je pet ukusa i svaki od njih zvuči vrlo primamljivo.

Mint Green je napravljen od kolačića od mente i sladoleda, a zatim preliven belom čokoladom boje mente. Sledeći je Strawberry Red, koji se pravi od ukusnog krema i pravih jagoda, a zatim je preliven crvenom čokoladom. Prelazimo na Macadamia Metallic koji ima ukus pečene makadamije i obložen je metalik čokoladnom „školjkom“.

Poslednje dve poslastice, Frozen Berry Metallic i Lime Gold Metallic su namenjene ljubiteljima voćnih sladoleda. Prvi sadrži sladoled od crne maline sa glazurom od rubin bobica i preliven je čokoladom spolja, dok se drugi sastoji od sladoleda od limete prelivenog svetlucavim, zlatnim slojem limete i karamela.

Naravno, ne morate biti upoznati sa Porsche portfoliom boja da biste uživali u ovom ograničenom izdanju deserta. Stanovnici Čikaga - domovine industrije sladoleda imaju sreće jer mogu da kupe sladoled u Pretty Cool Ice Cream prodavnicama, a kasnije ove godine biće dostupni i na odabranim Porsche događajima.

Da li ćemo ikada imati priliku da ih probamo nije poznato, ali za više informacija možete posetiti sajt brenda Porsche.

Izvor: luxlife.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde