Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Kreativne ideje za fotografije sa venčanja

Svadba - Taj dan ispunjen ljubavlju, srećom, pažnjom i osmesima ostavlja  večan trag i predstavlja početak nekog novog, zajedničkog puta koji svi priželjkuju. Svi bi poželili da taj dan traje večno, ali kako je to nemoguće, uspomene su jedino što nam preostaje. A šta je to što uspomenu može vernije prikazati i održati nego fotografije? 
 
Značaj fotografija tog dana se ne može uporediti ni sa čim drugim. Albumi koji dočaravaju ’’taj dan’’, a koji krase police naših baka i deka, mama i tata, imaju za njih neprocenljuvu vrednost. Svojom kreativnošću svaka fotografija sa sobom nosi neku jedinstvenu notu, koja oslikava vreme u kome je nastala i osećaje koji se njom iskazuju,  jednostavno to su fotografije sa srcem ljudi koji su na njima.
 
Kreativnost fotografa u tim trenutcima dolazi do izražaja, ali nikako nije na odmet da i vi učestvujete u stvaranju što lepših i originalnijih uspomena, koje ćete sutra sa ponosom i osmehom na licu pokazivati deci i uničićima. Zato pre tog sudbonosnog dana napravite plan fotografija na kojima želite da budete  i da krase vaš album, a mi ćemo vam našim predlozima pomoći u tome. Uživajte i javite nam za šta ste odlučili :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izvor: Oxygen.rs
grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde