Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Koji su bili modni trendovi proleća?

Mesec mode je završen - vreme je da sumiramo trendove koji će biti popularni narednog proleća...

Pogledajte koji izgledi su se probili na sam vrh, od Njujorka do Pariza i ako već niste, pripremite se uveliko za proleće u sledećoj godini.

1. Romantika

Nabori, preveliki rukavi i vraćanje u viktorijansku eru su najtraženije haljine učinile krajnje romantičnim - sa malom dozom dramatičnosti.

 

2. Zanimljivi dezeni

Prolećno cveće je svetlo, razigrano i 'na odmoru'. Motivi sa tropskim osećajem su pronašli svoj put do svega, davajući svakome ko ih nosi opušteni izgled, kao da ste krenuli negde na putovanje, čak i ako ste 'zarobljeni' u kući.

 

3. Sportski stil

Modna opsesija za sportskim odevnim komadima je glavni stub prolećne mode. U novim kolekcijama smo mogli da vidimo helanke i dukseve koje možete nositi u teretani, ali i ovako, dok ste u gradu ili kafiću.

 

4. Prevelika otkrivenost

Sa novim prolećem, preterana otkrivenost će postati nova norma, zahvaljujući topovima i komadima koji u potpunosti otkrivaju stomak  - ali kroz čipku. Skromnije izdanje je moguće uz kožnu jaknu i naravno, providni top.

 

5. Pruge

Klasične pruge će vladati prolećem, ali su dobile novinu - providne i pletene materijale, ali i asimetrične dizajne. Ako više volite tradicionalni izgled, možete se odlučiti za odelo u različitim prugama i bojama.

 

6. 'Čudne' kombinacije

PRavila su napravljena da bi se kršila, pa zašto onda ne nositi košulju skroz uvučenu i zakopčanu do grča i grudnjak preko bluze? Dizajneri nas mole da se slojevito oblačimo, ali ne po pravilima, već na najčudnovatije i najneočekivanije načine.

 

7. Glam '80-ih

Puni rukavi, mnogo sjaja i fit odevni komadu su signal da se glam '80-ih polako vraća i da je spreman da obnovi naše garderobere i stil.

 

8. Roze - glavni akcenat

Lepo i nežno nije način na koji ćete razmišljati kada pogledate roze paletu iz prolećne 2017. kolekcije. Ova boja je omiljena skoro svim dizajnerima, jer revije ispunjava ironičnom slatkoćom, a ponekad zna da se 'umeša' i jarka nijansa fuksije.

 

V.R.

Izvor: www.zenskimagazin.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde