Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Pet trendova koje je pokrenuo Instagram

Instagram je odavno postao platforma koja nalik modnim revijama lansira i diktira nove trendove...

Sitni nakit

Talas je počeo od filigranski tankog prstenja koje se brzo prebacilo sa korena prstiju na gornje falange. Bubice od minđuša, milimetarski privesci oko vrata i ruku i tanane narukvice oko zglobova na nogama samo su upotpunili priču. 

Marame

Ruku na srce, pre nego što su blogeri počeli da nose marame oko vrata (na torbama ili oko zglobova na ruci), ostatak čovečanstva radio je to samo kada je hladno ili kad treba da se prekrije koja falinka ili se, eventualno, divio Audrey Hepburn u filmu Praznik u Rimu. 

Rese od džinsa

Jeans je reč koja se na Instagramu pominje skoro 16 miliona puta. To znači da ljudi baš mnogo vole farmerke u svim oblicima i bojama, ali je trenutno fokus na resama i koncima koji vise. što ofucanije, to bolje.

Gola ramena i karneri

Košulje, haljine i topovi koji otkrivaju cela ramena ili ih samo uramljuju preplavili su društvene mreže. Romantični karner koji kreće od grudi i oko ruku garantuje trocifreni broj lajkova.

Mrežaste čarape

Mražaste čarape imaju dugu i vrlo seksi istoriju, ali ih je tek sada Instagram odobrio kao legitimnu dnevnu garderobu. Nekada je bilo nezamislivo da se vidi gornja ivica hulahopki, a danas važi pravilo - ako se ne vidi - zameniti soknicama ili dokolenicama. 

Tekst: Branislava Kostić

Izvor: www.elle.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde