Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Zimski dekor za uživanje

Zimski dekor nije teško izvesti, treba vam samo malo prirodnih elemenata, zelenila, obavezne bele boje i detalja koji pozivaju da se ušuškate i gledate omiljenu seriju.

Ako volite zimu, učinite je još lepšom. Ako je ne volite, lakše ćete je podneti ukoliko svoj dom dekorišete da liči na bajku. Zimski dekor nije teško izvesti, treba vam samo malo prirodnih elemenata, zelenila, obavezne bele boje i detalja koji pozivaju da se ušuškate i gledate omiljenu seriju. Ostalo je prepušteno vašoj mašti.

 

 

Skandinavski stil - Nema boljeg uređenja za zimu od skandinavskog. Funkcionalnost i minimalizam glavna su obeležja ovog stila, a mera i balans ključne reči. Siva je boja koja se odlično uklapa u skandinavski stil, da li na zidovima, tapetama ili detaljima. Ali tu su plavi, pa i tirkizni akcenti na stazama, tepisima, jastucima, a ako želite romantični efekat, opredelite se za kombinaciju sive i puder roze. Zanimljiv detalj su kožne fotelje koje deluju malo izlizano i rustično, a opet ne suviše staro. U svaki prostor valja uneti element inspirisan prirodom, a ne bi bilo loše napraviti oazu bez tehnoloških sredstava. I zato, probudite se u spavaćoj sobi bez televizora, tableta, telefona.

Neutralni tonovi - Držite se bele i neutralnih tonova. Ne samo da podsećaju na sneg i zimu, nego i smiruju. Možete ih razbiti detaljima u jarkim bojama, ali za pravu atmosferu snežne bajke, nemojte. Ostavite sve belo ili još bolje, neka sve bude u različitim nijansama, čime će se stvoriti utisak mnoštva belih prekrivača. Mlečno bela, krem, bež, šampanj, sve te nijanse dolaze u obzir.

Toplina - Nekoliko je načina da unesete toplinu u dom. Kamin se podrazumeva, on je zvezda zimskog dekora, ali ne zaboravite sporedne 'glumce'. Neka udobnost bude prioritet, ubacite jastuke, prekrivače, veštačko krzno. Sve što podiže raspoloženje dobrodošlo je u zimskom enterijeru. Mirisi su važni, nabavite sveće sa mirisom cimeta, jabuke ili nekim drugim koji vas asocira na najhladnije godišnje doba. Ako želite veće promene, gledajte da u dnevnu sobu unesete kombinaciju čokolade i moke, sa nekim detaljem u jarkožutoj boji. Čokoladni dvosed, moka zidovi i žuti tepih su dobitna kombinacija koja će učiniti da prostor izgleda toplo. Malo narandžaste boje takođe će uneti toplinu i vedrinu u dom.

 

Izvor: www.novosti.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde