Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Grožnjan - mali raj za umetnike!

Posle Ville Poropati ( www.villa-poropati.com/) skoknuli smo malo i do  mesta Grožnjan (http://www.groznjan-grisignana.hr/) koje smo okarakterisali kao mali raj za umetnike, budući da ovo slatko mestašce ima verovatno najveći broj galerija u odnosu na broj stanovnika - čak 30 galerija!
Poznato je i po skupovima Muzičke omladine tokom leta. Samo mesto ima manje od 200 stanovnika, dva restorana, prelepe uličice i divan pogled što sve privlači i veliki broj turista. 
Više informacija na http://www.tz-groznjan.hr/index.php/en/


Trg, šetalište i vidikovac su prvo što ugledate prilikom samog ulaska u ovo slikovito mestašce. Sa vidikovca se pruža predivan pogled na zaleđe Istre...A ono što smo odmah primetili je da je ovo mesto kroz vreme očuvalo autentičnu arhitekturu.
Uzane uličice odišu romantikom, a kamene fasade kuća u potpunom su skladu sa kamenom popločanim stazama...Naravno, I Djole je uživao ! 


Naravno, I u ovom mestašcetu probali smo gastronomsku ponudu! Degustirali smo pekmez od maslačka, čokoladu sa lavandom,  vina... Šta mislite da li nam se dopalo ?  :)

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde