Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Hedonizam na aerodromu!

Etihad Ervejz, nacionalni avio-prevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, unapredio je paletu svojih premijum usluga na Međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju otvaranjem novog salona za dolaske.

Ovaj luksuzni prostor je prvi salon za dolaske Etihad Ervejza na svetu koji nudi elegantan i moderan ambijent namenjen isključivo putnicima Prve i Buznis klase. Takođe, salon se može pohvaliti dobrom lokacijom - nalazi se odmah posle carinske kontrole.Izdvaja se namenski prostor gde gosti mogu da se osveže pre nego što napuste aerodrom, koji ima 10 tuševa za osvežavanje. Svaka kabina je luksuzno opremljena i povezana je sa jedinicom za peglanje na paru, uslugom koja je besplatna. U okviru ove usluge, dok se gosti tuširaju, postoji mogućnost da im osoblje na pari ispegla odevne predmete, odela ili haljine, i da ih vrati gostu u roku od 10 minuta.

Novi inovativni koncept 'Shave by Etihad Airways' (usluga brijanja) je takođe predstavljen u okviru novog salona. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga brijanja, koju pružaju stručni berberi.

Gosti takođe imaju na raspolaganju deo namenjen opuštanju, gde se nalaze veoma udoban prostor za sedenje, televizori sa velikim ekranima, kao i širok izbor lokalnih i međunarodnih novina, magazina i knjiga. Hrana poput one koja se nudi u kafeima služi se tokom celog dana. Obuhvata ponudu ukusnih jela za doručak, tople i hladne napitke, kao i odličan izbor kanapea, sendviča i slatkiša, sveže pripremljenih od strane kuvara, i inspirisanih gurmanskim ukusima iz celog sveta.Gostima kojima odgovara miran prostor za rad kako bi se pripremili za sastanke mogu da koriste poslovni deo, opremljen Apple kompjuterom sa velikim ekranom, štampačem, kao i besplatnom širokopojasnom i bežičnom internet konekcijom.

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde