Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Najveći kruzer na svetu zaploviće 2024. godine

Kruzer "Icon of the Seas" najveći je na svetu. U planu je da ova luksuzna morska lepotica isplovi u januaru 2024. godine. U ponudi posetiocima su mnogobrojni bazeni, vodopadi, tematski parkovi.

Kompanija "Royal Caribbean", otkrila je detalje o svom najvećem kruzeru na svetu "Icon of the Seas". Biće najveći brod za krstarenja sa neverovatnom ponudom različitih sadržaja za svačiji ukus. Planirano je da ova luksuzna morska lepotica isplovi u januaru 2024. godine.

profimedia

Deo broda osmišljen je veoma urbano, kao Central Park. Imaće vodopad visok 16 metara, barove, tobogan, bioskop, karaoke i ogromnu terasu. Kruzer ima istisninu 250.800 tona, dugačak 365 metara i tri metra duži od kruzera "Čuda mora", koji je trenutno najveći na svetu.

Može da primi 7.600 putnika i 2.350 članova posade. Ima 2.805 kabina i fokusiran je na porodični odmor. Posetioci će moći da uživaju u luksuznim porodičnim kabinama i apartmanima.

Na vrhu kruzera je AquaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean, a u večernjim satima će se pretvoriti u centar za zabavu sa restoranima, barovima i predstavama.

Brod će biti opremljen najsavremenijim tehnologijama uključujući i modernu robotiku.

"Od trenutka kada posetioci uđu na kruzer, svako njihovo kretanje je osmišljeno kako bi im se ponudio najbolji odmor. Pre svega ' Icon of the Seas' namenjen je porodičnom odmoru", istakao je Džejson Liberti, predsednik i izvršni direktor "Royal Caribbean Group".

 

Tekst i slika preuzeti sa: b92.net

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde