Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

NOVA RUTA ORIENT EXPRESS VOZA VODI VAS KROZ FRANCUSKE ALPE

Otisnite se na najnoviju alpsku avanturu u režiji Belmond Venice Simplon-Orient Express...

Belmond

              Fotografija: Belmond.com

Ništa ne kaže „zimski odmor“ kao putovanje u francuske Alpe. Ukoliko ste oduvek maštali da na najbolji mogući način iskusite tu sirovu lepotu prirode, predlažemo vam da se ukrcate na čuveni Belmond Venice Simplon-Orient-Express voz i uživate u svojevrsnoj avanturi prekrivenoj snegom.

Legendarni voz je nedavno najavio novu rutu koja u sebi sadrži radost sportog putovanja, uz sva moguća uzbuđenja alpske avanture. Od iduće zime, putnici će moći da biraju između četiri zimske avanture koje obuhvataju putovanje od Pariza do francuskih Alpa, nudeći vam izuzetni pogled na zimski pejzaž okovan ledom.

Sa datumom lansiranja koji je zakazan za decembar 2023.godine, voz sa 17 vagona će prolaziti kroz netaknutu francusku prirodu. Počevši od Pariza, uveče ćete biti počašćeni turom koktela u Baru Car „3674“, a zatim sezonskim jelima koje priprema kuvar Žan Imbert, koji se pridružio kulinarskom timu kompanije ranije ove godine. Sledećeg jutra uživajte u pecivima u francuskom stilu iz udobnosti svoje kabine, gde gledate u zadivljujući region Savoja. Obilniji branč će biti serviran pre nego što budete učestvovali u bilo kojoj alpskoj aktivnosti. Biće, naravno, prilika da istražite najbolje svetske padine, jer ćete imati pristup trima vrhunskim skijalištima i terenu u ovoj oblasti, uključujući Mont Blanc; Kurševel i tri doline; i Tignes-Val d’Isere.

Enterijer Venice Simplon-Orient-Express voza odiše glamurom iz 1920-ih. Zamislite sjajne obloge od trešnjevog drveta u vagonima, somotni nameštaj i Art Deco dekor. Kako biste dodatno poboljšali svoje luksuzno putovanje, možete izabrati da odsednete u novoj kategoriji kabina, koja se sastoji od osam raskošnih smeštaja, koji će takođe biti predstavljeni 2023. Svaki Grand Suite će imati sopstveno mermerno kupatilo, prostor za odmor koji može se pretvoriti u bračni ili dva odvojena kreveta i 24-časovnog stjuarda u kabini. Dodatne pogodnosti uključuju besplatan kimono i papuče.

„Putovanja su se vratila, ali svi moramo putovati bolje. . . Naš cilj je da pripremimo iskustva gostiju koja će obogatiti veze između naših gostiju i destinacija“, kaže Roland Vos, predsednik i izvršni direktor Belmond, u saopštenju za javnost. „Nastavićemo da održavamo legendarnu umetnost putovanja – vodeći u industriji postavljanjem novih standarda luksuza, koji su definisani jedinstvenim autentičnim iskustvima i istinskim vezama."

Očekivani izlet u francuske Alpe dolazi nedugo nakon što je Venice Simplon-Orient-Express otkrio da će po prvi put od svog inauguralnog putovanja 1982. godine produžiti godišnju sezonu. Obično voz vozi samo od marta do novembra. Međutim, tokom decembra 2022, brend je ponudio 10 jednonoćnih izleta do prazničnih destinacija uključujući Firencu, Pariz, Veneciju i Beč.

Spremni da se ukrcate? Noćenje u Historic Cabin kabini kreće od  4.582 dolara po osobi, a ako se odlučite za jedan od novih Grand apartmana, biće vam potrebno 8.837 dolara po osobi.

 

Izvor: luxlife.rs

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde