Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Evropsko prvenstvo u futsalu

Evropsko prvenstvo u futsalu, odnosno malom fudbalu, biće održano u Beogradu od 2. do 13. februara 2016. godine, a troškove takmičenja snosiće UEFA.

Ovo je drugo veliko sportsko takmičenje koje će biti održano 2016. godine u glavnom gradu Srbije posle Evropskog prvenstva za vaterpoliste i vaterpolistkinje. Sve utakmice biće igrane u Kombank areni, a direktno će biti prenošene u čak 59 zemalja na 20 jezika.Na Evropskom prvenstvu će učestvovati 12 najkvalitetnijih reprezentacija na Starom kontinentu, te će beogradska publika uživati u potezima najvećih majstora igre na parketu.

Ovo će biti 10. Evropsko prvenstvo u futsalu, a takmičenjem dominira Španija koja je čak šest puta bila šampion, prati je Italija koja je dva puta osvojila takmičenje, poslednji put pre dve godine te će igrači sa Čizme braniti titulu, a Rusija je osvojila jednu titulu i čak četiri puta bila drugoplasirana.

Tokom takmičenja se očekuje priliv više hiljada gostiju iz inostranstva, što je dokaz da se u sportskim okvirima i velikim organizacijama grad prepoznaje kao atraktivna sportska destinacija. UEFA ima rezervisane termine na najvećim sportskim televizijama, čime se Beogradu pruža mogućnost za promociju.

Prodaja ulaznica za jubilarni 10. EURO u futsalu je počela 1. decembra 2015. godine, a ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima.

Evropsko prvenstvo u futsalu - grupe

Grupa A: Srbija, Portugal, Slovenija
Grupa B: Španija, Ukrajina, Mađarska
Grupa C: Rusija, Hrvatska, Kazahstan
Group D: Italija, Češka republika, Azerbejdžan

Izvor: jumpinnhotelbelgrade.com

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde