Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Zimski ekstremni sportovi

Sanjkanje, skijanje ili boardanje? Je li to sve što se može izabrati za aktivan zimski odmor ili postoji i nešto ekstremnije, zahtevnije i hm... zanimljivije? Naravno da da! Nastavite čitati, pripremite se na puno adrenalinske zabave i isprobajte ih već ove zime...


Penjanje po ledu
Okupite ekipu fizicki i psihicki dobro pripremljenih penjaca sa iskustvom penjanja po umjetnim stenama u dvorani ili na planini i uputite se na zamrznute litice, stene ili snegom prekrivene planinske vrhunce za najviše avanture tokom ledom okovane zime.

Surfovanje po ledu
Ako leti volite surfovati po moru, možda je pravi izbor zimskog sporta za vas zimsko surfovanje po ledenim površinama. Kao i na moru, upravljate pomocu jedra, a brzinu kretanja odreduje jačina vetra. Uz dasku i jedro, potrebna vam je zaštitna odeca i naocare kao i  iskusan ucitelj.

Snowkite
Takodr nastao na predlog letnjeg sporta letenja zmajem, ova se zimska ekstrema vozi na dasci ili skijama te uz pomocu zmaja omogucuje podizanje i spuštanje s padine, preskakanje s jedne padine na drugu, vinuce u vazduh i brojne druge vratolomije kad postanete iskusniji snowkite majstor.

Kitewing
Uz pomoc samostojeceg krila, skija ili daske te snage vetra isprobajte zimsku verziju ljetnog jedrenja na dasci i uživajte u slobodnom spuštanju po belim padinama. Usput uživajte i u pogledu! 

Skijoring
Ovaj  sport svodi se na klizenje na skijama i upravljanje štapovima dok vas vuku dva do tri uvežbana psa, a trkate se s ostalim takmičarima na stazama dužine od 5 do 20 kilometara. Važno: psi se ne smeju prisiljavati na vuču, vec moraju trčati svojevoljno.

Izvor: koktel.net

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde