Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Koliko kamera je previše kamera? Novi Huawei P40 imaće ih pet

Informacije o novom modelu kompanije Huawei - P40 - već polake 'cure' u javnost. Očekuje se da će smartfon biti predstavljen početkom sledeće godine, a trebalo bi da na tržište stigne sa snažnim hardverskim karakteristikama kao što su ekran od 120Hz, pet zadnjih kamera i baterija od 5.500mAh.Huawei je, čini se, spreman da nastavi niz hardverski snažnih uređaja i sa budućim modelom P40. 

Prema informacijama koje su za sada 'poznate', Huawei P40 će imati 6,5 inčni 2K OLED ekran sa osvežavanjem od 120 Hz. Gotoov čitava prednja strana uređaja biće ekran koji će pokrivati čak 98% površine. 

Na zadnjoj strani naći će se sistem od pet kamera marke Leica koji će činiti i 64MP Sony IMKS686 sa OIS-om, ultra-široka kamera od 20MP i telefoto objektivom od 12MP sa makro kamerom kao i ToF (time-of-flight) senzor. 

Huawei će, prenosi AndroidCentral, na sve to dodati i bateriju od 5.500mAh kako bi zaokružio ponudu. 

Na kraju, treba podsetiti da Huawei i dalje nema pristup Google aplikacijama i servisima. Ako se to u međuvremenu promeni, uređaji P40 i P40 Pro mogli bi da budu pravi konkurenti na globalnoj sceni.


Izvor: www.b92.net

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde