Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Pogledajte kako najsavremenija osnovna škola u regionu dočekuje svoje učenike

U jeku povratka u školske klupe izdvojila se škola koja na stvarno drugačiji način dočekuje svoje učenike. Reč je o Savremenoj osnovnoj školi na Novom Beogradu, koja je svojim osnovcima na zanimljiv način najavila pravu avanturu, koja ih očekuje od 2. septembra.Savremena je na inovativan i kreativan način poželela dobrodošlicu svim učenicima i njihovim roditeljima: „Savremena avantura” na zabavan i učenicima blizak način, u okruženju koje izgleda kao video-igrica, opisuje šta ih sve očekuje tokom septembra i školovanja u ovoj jedinstvenoj osnovnoj školi u regionu. 

 Započnite i vi savremenu školsku avanturu » 


 Savremeni osnovci kažu da tek sada ne mogu da dočekaju početak školske godine. A kako će ona izgledati u Savremenoj? Ako se može suditi po najavi početka škole, stvarno drugačije. 

  škola bez zidova  

 Savremena će celog septembra biti tzv. škola bez zidova. To znači da će se učenici družiti i sticati nova znanja u prostorijama škole, ali i na raznovrsnim edukativnim izletima. Takođe, Savremena će obeležiti početak najsavremenije školske godine do sada i brojnim gostima iz različitih oblasti, koji će osnovcima omogućiti da steknu nova znanja kroz bogate sadržaje i radionice. 

 Raznovrsne aktivnosti za nezaboravno školsko iskustvo  

 Septembar je bogat lepim danima, pa će tako učenici imati prilike da neguju zdrave životne navike na otvorenom: na Avali, Adi i Kalemegdanu. Baviće se sportom, učestvovati u edukativnim i kreativnim igrama, tražiti izgubljeno blago, realizovati eko-aktivnosti i, iznad svega, lepo se družiti. 

 Savremeni osnovci posetiće Muzej iluzija, tropikarijum i akvarijum, a ugostiće i lutkarsko pozorište i male balerine, pa će uživati u pozorišnom i plesnom spektaklu i razvijati ljubav prema umetnosti od malih nogu. 

 Kako je Savremena stvarno drugačija škola, njeni osnovci imaće priliku da se druže ni manje ni više nego sa robotima. Kroz upoznavanje sa osnovama programiranja, učenici će raditi na tome da naprave i pokrenu robota, a zahvaljujući VR naočarima, moći će da putuju svuda po svetu, pa čak i na Mars. 

 Učenici Savremene imaće mnogo prilika da ispolje svoju kreativnost i neguju talente. Učestvovaće u audiciji za mjuzikl i školski hor, praviće neobičnu maskotu škole i sami će osmisliti školski časopis. Na brojnim radionicama učiće da plešu, vajaju, crtaju, a učestvovaće i u stvaranju himne škole.


Pročitajte više na b92.net

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde