Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Hrana – sve vrste, svi ukusi, sve...

Zašto kuvamo? Šta je to što razlikuje hranu pripremljenu u našoj kuhinji od one koju naručite u restoranu? Možda ukus, namirnice, vreme pripreme, iskustvo kuvara...a možda i ljubav koju uložite u obrok koji pripremate za one koje volite.

 

Šta bi se desilo kada bismo spojili ljubav prema hrani, njenoj pripremi za one koje volimo i iskustvo profesionalaca? To bi bila eksplozija ukusa. Magija.

 

U prethodnih par meseci smo proživeli jako čudne okolnosti. Dok su se neki posvetili totalnom Hedonizmu, odmaranju,čitanju, knjigama, veliki broj nas se okrenuo staroj dobroj ljubavi – HRANI!

Kuvali smo i jeli sve što je godinama bilo „na čekanju“  pa se uglavnom dobro jelo. Neki od nas su se držali proverenih ukusa, mirisa i recepata, oživeli tradiciju i podsetili se pravog porodičnog obroka. Neki vođeni avanturističkim duhom su eksperimentovali kuhinjama koje su nam uvek bile na umu, ali nije bilo dovoljno vremena ili želje. Svima je jedno zajedničko – svi smo shvatili da možemo mnogo bolje.

Oni koji smatraju da su veštinu kuvanja doveli do granice potencijala, kao i oni koji su se suočili sa realnošću da kuvanje nije njihova jaka strana, svima je zajednička mogućnost učenja. Bilo da ste u prvoj grupi, znate mnogo, ili ste u drugoj grupi i shvatili ste da ima mnogo prostora za napredovanje, Master Class kuvanja je pravi odabir.

Da li je ovo prilika baš za mene? Naravno da jeste!

  • Umeš da kuvaš – nauči još nešto, pređi svoju granicu.
  • Ne umeš da kuvaš – savladaj osnove posle kojih sve ide lakše.
  • Vidiš ovo kao priliku za druženje sa prijateljima/kolegama/porodicom – biće nam zadovoljstvo!

Ovaj Master Class je apsolutno za sve. Verovatno imate gomilu ideja koje ne umete da ispoljite i sprovedete u delo, tu smo da pomognemo. Sve od namirnica do dekoracije, obrok koji pripremate je prava avantura na tanjiru.

 „Kuvanje je kao ljubav. Ili se predajte ili ne ulazite u to"
Harijet van Horn

Za sve nas koji hranu volimo, vreme je da joj se predamo!

grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde