Hedonizam jača organizam!
grafika u zaglavlju

Saopštenje za medije - 10 godina postojanja

Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) je obeležila 10 godina postojanja.
 
Beograd, 6. februara 2015.
 
Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) obeležila je večeras u Beogradu 10 godina postojanja.
 
Svečanost povodom ovog jubileja okupila je veliki broj Hedonista u džez klubu Ellington’s hotela Hyatt Regency Beograd, na istom mestu na kojem je ova u svetu jedinstvena asocijacija i osnovana 7. februara 2005.
Dragan Đorđević, Chief Hedonist Officer (CHO) Asocijacije pozdravio je prisutne, kratkim govorom osvrnuo se na rad i rezultate u proteklom periodu i istakao neke od velikih planova za budućnost.
Tom prilikom, izjavio je: - Kao i do sada, trudićemo se da imamo što više članova, da „prenesemo pozitivnu energiju i stav“ na što više ljudi, i nastaviti da se bavimo i korporativnom društvenom odgovornošću.
Na događaju je imenovan i potpredsednik za sekciju „Hrana“ - gospodin Srba Jovanović.
 
Fokus u daljem radu Asocijacije biće imenovanje „počasnih konzula i visokih predstavnika“, kao i AAH! Akademija, organizacija Korporativnih Hedonističkih igara, putovanja, itd...
 
Prva aktivnost AAH! - a u neposredno predstojećem periodu biće početak rada prve Akademije Hedonističkih veština, krajem marta. I ne zaboravite:
 

Hedonizam jača organizam!

 
O Asocijaciji Autentičnih Hedonista
 
Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) osnovana je 7. februara 2005. godine u Beogradu i danas okuplja više od 5500 članova. Vizija je da zahvaljujući AAH! svi ljudi na planeti budu nasmejani, pozitivni i da uživaju u životu. Deluje kroz sekcije: Putovanja, Čokolada, Sport, šoping, Muzika/Umetnost, Golf, Film/Pozorište, Piće, Cigare, Hrana, Horoskop, Tehno Hedonizam i Mind, Body & Spirit.
 
grafika u zaglavlju

Newsletter

Prijavom na AAH! newsletter postajete naš standardni član sa svim benefitima i popustima.

Molimo omogućite javascript-u da prihvati ovu formu

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni. Više informacija ovde